Social

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Η δασκάλα με τα μαύρα

   Παρασκευή πρωί οδεύω προς την τράπεζα να ανοίξω έναν λογαριασμό. Αλλά όπως είναι γνωστό, δεν μπορείς να πας σε τράπεζα και να τελειώσεις με την πρώτη φορά, -όλο και κάποιο χαρτί δεν θα τους κάνει- οπότε για να παρηγορηθώ στην ιδέα ότι την Δευτέρα θα έπρεπε να ξαναπροσπαθήσω, μπαίνω στο Public που απείχε μόλις ένα λεπτό. Αφού χάζεψα αρκετά ανάμεσα στα ράφια και ήμουν έτοιμη να φύγω, ξέθαψα το μοναδικό αντίτυπο του "Η δασκάλα με τα μαύρα και άλλες ιστορίες τρόμου" που υπήρχε στο κατάστημα, και μάλιστα σε προσφορά.

   Πρόκειται για μια συλλογή ιστοριών τρόμου από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Η αλήθεια είναι ότι το εξώφυλλο δεν με ενθουσίασε καθόλου, αλλά είχα ακούσει τόσες φορές γι αυτό το βιβλίο που δεν μπορούσα να το προσπεράσω. Άρχισα να το διαβάζω αμέσως και δεν με απογοήτευσε.

   Οι ιστορίες είναι καλογραμμένες και επειδή είναι σύντομες δεν κουράζουν στην ανάγνωση. Επίσης δίνεται και η ευκαιρία στον αναγνώστη να διαβάσει και να γνωρίσει αρκετούς συγγραφείς. Δεν θα τις χαρακτήριζα τρόμου, περισσότερο υπερφυσικές, αλλά σίγουρα ενδιαφέρουσες και η καλύτερη παρέα από και προς την δουλειά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου